Naj žene 21. veka u Srbiji: Kako su se zajedno našle Kija Kockar i Tanja Bošković

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 15:47

"Naj žene 21. veka" u Srbiji: Kako su se zajedno našle Kija Kockar i Tanja Bošković

Udruženje Najuspešniji privrednici 21. veka je nedavno održalo manifestaciju "Naj žena 21. veka".

Pre nekoliko dana na svečanoj manifestaciji u Beogradu, dodeljivale su se nagrade za "Naj ženu 21. veka". Priznanja su dodeljena najuspešnijoj ženi, najčitanijem romanu, najboljoj balerini, najbolje istaknute vokalne mogućnosti mnoge druge. Društvene mreže usijale su se zbog ovogodišnjih nosilaca nagrada, a javnost se pita, kako to da se na istom mestu nađu na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kija Kockar i proslavljena glumica Tanja Bošković?

Povodom nagrade za najbolju balerinu, Drina Pešić je rekla: "Ja sam dobila nagradu kao najbolja balerina. Imala sam sam tremu, jer se moja karijera kao balerine završava. Zato mi nagrada baš znači. Žena je kraljica sveta, kažu da je žena ropkinja želja, imam puno želja, ali nisam ropkinja".

Voditeljka Jovana Jeremić je istakla šta joj je važno: "Bitno mi je bilo da se skućim, borila sam se mnogo da bih bila ovo što sam danas. Došao je momenat da materijalizujem svoj rad. Ne želim da budem milionerka, nije mi u interesu".

A o poslu, pevanju i nagradi za istaknute vokalne mogućnosti na manifestaciji Naj žena, pevačica Jovana Tipšin je rekla:

"27 godina karijere, mislim da treba da potvrdim karijeru sa jednom lepom nagradom".

Tu je bila i Tanja Bošković koja je dobila nagradu za najvoljeniju ženu godine: "Pozorište moram da živim. Kad su me obavestili da ću primiti nagradu, stala sam i pomislila - mora biti da Srbiji ne ide dobro ako ja spadam u Naj žene. Ali sam i pomislila da poznajem i hiljadu žena koje su mnogo bolje od mene", rekla je umetnica.

Koji su kriterijumi kada se biraju naj žene? Ko su nam danas uzori? O tome su u emisiji 150 minuta razgovarale Slađana Petrović, autor izbora za Naj ženu i sociološkinja Višnja Baćanović.

Nastavak pogledajte u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kad je Ceca srpska keva, nije ni čudo što su Kija i Jeremićka izabrane za naj žene 21. veka

Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2021

Bilo mi je malo neprijatno kada sam u istom naslovu pročitala Tanja Bošković, Kija Kockar i Jovana Jeremić. U stvari bilo mi je mnogo neprijatno jer sam videla i fotografiju na kojoj su Tanja i Kija sa trofejem u rukama koji su dobile nakon što su na jednoj prestoničkoj manifestaciji izabrane za...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.