Muzička eksplozija: Din i Ksenia osvajaju region sa hitom Sexy Mamama za SevenSky Entertainment

Izvor: B92, 29.Jan.2024, 15:32

Muzička eksplozija: Din i Ksenia osvajaju region sa hitom "Sexy Mamama" za SevenSky Entertainment

Za manje od 24 sata „Sexy mamama“ ušla u trendinge u čitavom regionu

Neočekivana saradnja odjeknula je kao bomba, budući da je nekadašnji takmičar jednog domaćeg talent show-a, Din, udružio snage sa Kseniom, bivšom članicom grupe Hurricane, kako bi predstavili novu pesmu koja već sada preti da postane hit broj jedan u čitavom regionu!

Njihova zajednička numera, nazvana "Sexy Mamama", pod etiketom SevenSky Etertainment, premijerno je izbačena, a već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvim satima osvojila je trending liste u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, beležeći vrtoglave preglede na svim striming platformama. Zarazni ritmovi i provokativan tekst odmah su privukli pažnju publike koja za ovaj duet ima samo reči hvale, a mnogi već predviđaju da će numera „Sexy mamama“ obeležiti 2024. godinu.

Hit duet „Sexy mamama“ pogledajte ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muzička eksplozija: Din i Ksenia osvajaju region sa hitom "Sexy Mamama" za SevenSky Entertainment!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024

Za manje od 24 sata „Sexy mamama“ ušla u trendinge u čitavom regionu!..Neočekivana saradnja odjeknula je kao bomba, budući da je nekadašnji takmičar jednog domaćeg talent show-a, Din, udružio snage sa Kseniom, bivšom članicom grupe Hurricane, kako bi predstavili novu pesmu koja već sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.