Život

Ponedeljak, 29.01.2024.

14:32

Muzička eksplozija: Din i Ksenia osvajaju region sa hitom "Sexy Mamama" za SevenSky Entertainment

Za manje od 24 sata „Sexy mamama“ ušla u trendinge u čitavom regionu

Izvor: B92

Muzička eksplozija: Din i Ksenia osvajaju region sa hitom
Foto: SevenSky Entertainment

Neočekivana saradnja odjeknula je kao bomba, budući da je nekadašnji takmičar jednog domaćeg talent show-a, Din, udružio snage sa Kseniom, bivšom članicom grupe Hurricane, kako bi predstavili novu pesmu koja već sada preti da postane hit broj jedan u čitavom regionu!

Njihova zajednička numera, nazvana "Sexy Mamama", pod etiketom SevenSky Etertainment, premijerno je izbačena, a već u prvim satima osvojila je trending liste u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, beležeći vrtoglave preglede na svim striming platformama. Zarazni ritmovi i provokativan tekst odmah su privukli pažnju publike koja za ovaj duet ima samo reči hvale, a mnogi već predviđaju da će numera „Sexy mamama“ obeležiti 2024. godinu.

Hit duet „Sexy mamama“ pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: