MasterChef večeras na TV Prva: Zašto neki dobijaju namirnice za kuvanje, a neki apsolutno ništa?

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 13:55

MasterChef večeras na TV Prva: Zašto neki dobijaju namirnice za kuvanje, a neki apsolutno ništa?

Pred nama je još jedna zanimljiva epizoda najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija"!

U četvrtak, 25. januara na programu Prve televizije u 20.55 za takmičare počinje nova igra! Kutija iznenađenja je ispred svakog kuvara amatera, igra je sada naizgled već dobro poznata. Na znak sudija, takmičari podižu kutije i pojedini zatiču da se ispod njihovih kutija ne nalazi ništa.

Šestoro je dobilo namirnice i zastavice, a preostalih šest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičara apsolutno ništa i tu počinje novi zaplet!

Dobijene namirnice su poreklom iz različitih delova sveta i od njih se mogu pripremiti kineska, španska, srpska, francuska, libanska i indijska kuhinja! Kuvari koji su u ovoj epizodi dobili namirnice biraju po jednog takmičara koji će kuvati zajedno sa njim...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.