Ko je prva dama Argentine: Fatalna Fatima je 11 godina mlađa, znala je da će biti važna ličnost FOTO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 16:17

Ko je prva dama Argentine: Fatalna Fatima je 11 godina mlađa, znala je da će biti važna ličnost FOTO

Od predsednika Argentine je mlađa 11 godina, a zabavljaju se od decembra 2022. godine.

Havijer Milej (53) je u nedelju uveče izabran za novog predsednika Argentine, te postao nova kontroverzna ličnost u svetskoj politici. Pored njega, pažnju medija ovih dana okupira njegova devojka Fatima Florez (42), glumica i nova prva dama Argentine.

Nekadašnja je profesionalna igračica, pravo ime joj je Marija Eugenija Florez, a još pre devet godna je u intervjuu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Clarin" izjavila da je od malih nogu znala da će završiti u predsedničkoj vili.

Jedan od njenih najvećih talenata je imitiranje poznatih ličnosti i bliskih ljudi, što je shvatila još u osnovnoj školi. Sa 19 godina je počela profesionalno da se bavi plesom, ali se kasnije ipak bazirala na imitaciju i glumu, koje je više volela. Od prvog supruga zvanično se razvela u februaru, na svoj rođendan.

Havijera Mileja upoznala je krajem 2022. godine, a nepunih godinu dana kasnije postala je prva dama.

Zajedno su gostovali u emisiji Mirte Legrand, dva meseca pre nego što se ona razvela, a Fatima je tokom intervjua rekla Havijeru: "Previše si sam za svoju važnu ulogu".

U oktobru su se ponovo našli u emisiji, ali da potvrde da se zabavljaju, a kako su objasnili upoznavanje je krenulo preko Instagrama, da bi se potom videli i zaljubili.

Za svoju ljubav kažu da je "egzotična" i da je došla "veoma prirodno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.