Kim Kardašijan i Kanje Vest priznali da im je brak gotov

Izvor: B92, 05.Jan.2021, 16:23

Kim Kardašijan i Kanje Vest "priznali da im je brak gotov"

Kim Kardašijan i Kanje Vest ne planiraju više da žive zajedno, čime su praktično "priznali da je njihov brak gotov".

Kardašijanka je trenutno u Los Anđelesu sa decom, dok je reper ostao na svom imanju. Kako navodi neimenovani izvor za Mirror, oni već nekoliko meseci žive odvojeno.

"Kanjeu treba vremena. Radi dosta na sebi i provodi uglavnom vreme na ranču. Izgleda kao da ne namerava da se vrati u Los Anđeles, a Kim je saglasna sa tim", tvrdi izvor blizak paru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako dodaje, njih dvoje trude se da ostanu u dobrim odnosima, zbog sebe, ali i zbog dece. Mada je trenutno slučaj da žive odvojeno i smatraju da im je brak de fakto gotov, verovatno neće u skorije vreme podnositi zahtev za razvod, ističe izvor.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kim Kardashian i Kanye West se definitivno rastaju?

Izvor: Tracara.com, 05.Jan.2021

TV zvezda Kim Kardashian i reper Kanye West priznali su kako je njihov brak “zapravo gotov”, jer ne planiraju više da žive zajedno, prenosi “Mirror”. Kim trenutno živi u Los Anđelesu sa četvoro dece, a Kanye je ostao na svom ranču u Vajomingu. Par već nekoliko meseci živi odvojeno, iako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.