Izvor: B92, 21.Jul.2023, 21:57

Jeziva oluja u Novom Sadu oborila stablo staro 120 godina: Vetar nosi sve pred sobom FOTO

Nakon Italije, Slovenije, Hrvatske, jaka kiša, praćena grmljavinom i olujnim vetrom stigla je u Srbiju, a za sada najgora situacija je u Novom Sadu, gde oluja nosi sve pred sobom.

Naime, veliko nevreme u našoj zemlji, nakon Sombora, Subotice, stiglo je u Novi Sad, a čini se da vetar u rekordnom roku pravi veliku materijalnu štetu.

Tako se na društvenim mrežama pojavila slika na kojoj se vidi da je olujni vetar oborio stablo staro 120 godina,

"Zaštićeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stablo koprivića staro više od 120 godina u Ulici Modena u Novom Sadu srušeno je u naletu vetra", pisalo je u opisu objave na Fejsbuku.

Sliku srušenog stabla možete da pogledate u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOŠ JEDNO UPOZORENJE RHMZ Oluja se premešta ka ovom delu Srbije, pogledajte gde se sada nalaze preteći oblaci

Izvor: Blic, 21.Jul.2023

Nakon Italije, Slovenije, Hrvatske, pa i Srbije, dramatična superćelijska oluja praćena grmljavinom i jakim vetrom koja je u pojedinim delovima zemlje načinila veliku materijalnu štetu, polako se premešta ka Rumuniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.