Internet ismejao hrvatskog ravnozemljaša / VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet ismejao hrvatskog "ravnozemljaša" / VIDEO

Pobornici teorije o ravanoj Zemlji sa podsmehom i sumnjom su komentarisali lansiranje rakete "falkon hevi", kompanije Spejs Iks milijardera Ilona Maska, ističući da se tu radi o običnoj reklami za automobil Tesla Roudster koji je tom raketom poslat u svemir.

Jedan takav komentar stigao je i iz našeg komšiluka. Izvesni Elvis Duspara iz Hrvatske na Jutjub je postavio snimak u kome na svoj način kometariše spektakularno lansiranje rakete.

"Vavilonci diljem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvatske su oduševljeni. U delirijumu su nakon što su gledali video za reklamnu kampanju jednog automobila. U tom reklamnom spotu prikazano je kako automobil odlazi u svemir. Nećete verovati, oni u to veruju. Oni su duboko uvereni da se to stvarno dogodilo i da sada iznad Zemlje kruži nekakav automobil i to kabrio", kaže Duspara na početku svog video komentara.

Dupsara u videu isključivo posprdnim komentarima "analizira" lansiranja rakete i snimke automobila u svemiru, piše Večernji list.

"Neki Vavilonci su doživeli kosmički orgazam, ali njima to nije problem. I vi u to verujete? Da biste verovali u ovako nešto morate da budete 'jako obrazovani', morate da pokupite sve doktorate ovog sveta", rekao on sarkastično.

"Jer normalan čovek u to ne može da veruje. Ako je zdrav, ako nije polupan i duhovno razvaljen on u to ne može da veruje, on vidi da je to bajka", zaključio je Duspara.

Ovaj video je izazvao brojne rakcije na internetu, a komentatori su ismejali nastup hrvatskog "ravnozemljaša".

"Ovaj kanal je satira? Molim vas recite mi da jeste", napisao je jedan od komentatora.

"Zanimljivo je da one za koje je Zemlja okrugla nazivaš Vaviloncima. A upravo su Vavilonci bili ti koji su Zemlju smatrali ravnom pločom okruženom velikim okeanom. I dalje pričas bez ikakvih konkretnih dokaza kao i cela ta zajednica...", zaključio je drugi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VAVILONCI ŠIROM HRVATSKE SU ODUŠEVLJENI" Hrvat tvrdi da je lansiranje rakete "falkon hevi" OBIČNA REKLAMA, internet EKSPLODIRAO (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Feb.2018

Pobornici teorije o ravanoj Zemlji sa podsmehom i sumnjom su komentarisali lansiranje rakete "falkon hevi", kompanije Spejs Iks milijardera Ilona Maska, ističući da se tu radi o običnoj reklami za automobil Tesla Roudster koji je tom raketom poslat u svemir...Jedan takav komentar stigao je i iz našeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.