Ilon Mask brani komičara koji se tereti za silovanje: Sezona je lova na veštice

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 18:37

Ilon Mask brani komičara koji se tereti za silovanje: "Sezona je lova na veštice"

Ilon Mask stao je u odbranu Rasela Branda tokom Maskovog razgovora sa konzervativnim političkim komentatorom Benom Šapirom.

"Ovde mora da postoji osuda. Ne može biti — kriv dok se ne dokaže nevinost. Očigledno smo u sezoni spaljivanja veštica; sve što treba da uradite je da se nazovete vešticom da biste postali veštica i bili spaljeni", rekao je Mask nakon što je Šapiro izneo sve za šta je komičar optužen.

Mask je dodao da "ne možemo uništiti živote >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi dok postoji potencijalno lažna optužba". On je takođe tvrdio da bi "javnost trebalo da se zapita zašto su optužbe protiv komičara sada izašle na videlo, budući da je Brend "drmao kavez" moćnih”.

"Čini se kao čudna slučajnost da se ovo dešava upravo sada kada Rasel zaista dobija na snazi, dovodeći u pitanje dosta konvencionalne tvrdnje" navodi Mask.

"Ponestaje nam teorija zavere koje se nisu pokazale kao tačne", dodao je pa se onda požalio da su i njega "optuživali u prošlosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.