Igor Jurić dan posle masakra na Vračaru: Danas vas je više tamo kod tebe… Nismo vas sačuvali

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 08:34

Igor Jurić dan posle masakra na Vračaru: "Danas vas je više tamo kod tebe… Nismo vas sačuvali"

Strašna nesreća potresla je Srbiju, osam učenika i radnik obezbeđenja stradali su u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Emotivne poruke stižu sa svih strana, čitav svet je uz Srbiju u ovom teškom trenutku, poruke podrške daju snagu i volju u ovim teškim trenucima za sve ljude.

Igor Jurić je na svom Tviter profilu podelio jako emotivnu objavu, u kojoj se osvrnuo na rođendan svoje ćerke, koja bi na današnji dan napunila 24 godina, podsetimo Tijana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jurić tragično je nastradala 2014. godine.

Pored toga, Igor je pomenuo žrtve tragičnog događaja na Vračaru, "danas vas je više tamo kod tebe… Danas hiljade nas plače za svima vama."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.