IZNENAĐENJE: Ovo je najčešća ženska SEKSUALNA MAŠTARIJA

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE: Ovo je najčešća ženska SEKSUALNA MAŠTARIJA

Po istraživanju koje je sprovedeno, mnoge će iznenaditi o kakvoj seksualnoj maštariji je reč.

Grupa naučnika sprovela je istraživanje o seksualnim maštarijama, na 1.516 ispitanika koji su dobili listu od čak 55 najrazličitijih seksualnih maštarija (od seksa s više partnera do seksa, koji je uključivao objekte i životinje).

Bilo je potrebno da svaku maštariju ocene.

Kao najpopularnija maštarija kod oba pola istakao se seks koji uključuje romantične >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << osećaje.

Iznenađujuće, zar ne? Neočekivani seks i seks na neobičnim mestima takođe su bili pri vrhu liste.

Čak 65 posto žena odabralo je seksualnu potčinjenost kao jednu od omiljenih seksualnih maštarija. Više od 52 posto žena odlučilo se za različite varijante vezanja, 36 posto mašta o spankingu, a 28,9 posto mašta o tome da ih muškarac prisili na seks.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.