Holivudski glumac priznao: Zaljubio sam se u lice i oči Ledi Gage

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumac priznao: "Zaljubio sam se u lice i oči Ledi Gage"

Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pevačice Ledi Gage.

Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Ledi Gagom, a potom i otkrio šta misli o njoj.

Četrdesetrogodišnji glumac, koji je reditelj i scenarista ove romantične drame sa primesama mjuzikla, istakao je da se "zaljubio u njeno lice i oči", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše "Varajeti" (Variety).

Na premijeri filma suprug Irine Šajk je kazao i da su se povezali i na osnovu njihovog načina vaspitanja, koje je tipično italijansko.

"Sećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuvala.Tada sam primetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama", rekao je. "Imali smo stvarnu sinhronizovanost upravo zbog istog načina vaspitanja."

U intervjuu za "Los Anđeles tajms" Ledi Gaga je opisala jedan zanimljiv detalj sa audicije, kada je Bredli rešio da u potpunosti skine šminku sa njenog lica.

"Spustio me je na mesto na kome treba da budem, jer kada moj lik govori o tome koliko je ružna ona oseća - to je stvarno", rekla je Gaga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga se dopala zauzetom holivudskom zavodniku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2018

Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pevačice Lejdi Gage...Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Lejdi Gagom, a potom i otkrio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.