Lejdi Gaga se dopala zauzetom holivudskom zavodniku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga se dopala zauzetom holivudskom zavodniku

Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pevačice Lejdi Gage.

Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Lejdi Gagom, a potom i otkrio šta misli o njoj.

Četrdesetrogodišnji glumac, koji je reditelj i scenarista ove romantične drame sa primesama mjuzikla, istakao je da se "zaljubio u njeno lice i oči", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << piše "Variety".

Na premijeri filma suprug Irine Šajk je kazao i da su se povezali i na osnovu njihovog načina vaspitanja, koje je tipično italijansko.

- Sećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuvala.Tada sam primetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama - rekao je.

- Imali smo stvarnu sinhroničnost upravo zbog istog načina vaspitanja.

U intervjuu za Los Anđeles Tajms Lejdi Gaga je opisala jedan zanimljiv detalj sa audicije, kada je Bredli rešio da u potpunosti skine šminku sa njenog lica.

- Spustio me je na mesto na kome treba da budem, jer kada moj lik govori o tome koliko je ružna ona oseća, to je stvarno - rekla je Gaga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.