Graditelji otkrili misteriozne hodnike ispod renoviranog noćnog kluba (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Graditelji otkrili misteriozne hodnike ispod renoviranog noćnog kluba (FOTO)

Rušili su stari noćni klub da bi izgradili novi objekat, a onda su naišli na pravo istorijsko blago.

Klub "Filharmonik" u Kardigu  u Velsu, nekada je imao salu za bingo, noćni klub i bar, da bi sada bio renoviran u novi lokal, u sklopu projekta vrednog blizu milion evra.

Radovi su tekli po planu, kada su građevinci otkrili nešto veoma neobično ispod dasaka i gipsanog poda.

Irishmirror,ie Secret LANE hidden beneath iconic Victorian nightclub discovered >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << by baffled builders https://t.co/0nwDdWIHpm

Isprva su pomislili da su skriveni prolazi zapravo kamini. Međutim, ubrzo su otkrili tajne hodnike koji su se protezali čak do druge udaljene zgrade.

Popločani pod za koji se procenjuje da je vekovima star, pronađen je u podrumu kluba, ali još nije otkriveno kuda su vodili misteriozni hodnici.

"Sada imamo prostor sa neverovatnim karakterom, koji je predivan spolja i iznutra. Nameravamo da ga transformišemo u  nesvakidašnje mesto i sigurni smo da će sve što što smo pronašli imati svoju svrrhu ", najavio je suvlasnik objekta.



Ovo je najveća misterija koja vekovima muči ceo kontinent!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.