Godinu dana od najbolje televizijske scene u istoriji

Izvor: B92, 12.Mar.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinu dana od najbolje televizijske scene u istoriji

Pre samo godinu dana Robert E Keli i njegova porodica osvojili su srca širom sveta zahvaljujći jednom od najboljih televizijskih momenata u istoriji.

Sećate se kada su usred ozbiljnog Skajp intervjua uletela dečica političkog analitičara u sobi potpuno nesvesna da njihovog tatu u tom trenutku gledaju milioni ljudi.

Nakon godinu dana mnogi su jedva čekali njegovo ponovno gostovanje na BBC-ju gde je ovoga puta govorio o situaciji sa Severnom Korejom, ali su doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliko razočarenje.

Naime, on je pomerio svoju kancelariju u drugu sobu u kojoj je pozadina sigurna – dakle iza njega se nalazio samo zid.

Tviteraši su bili vrlo razočarani jer su očekivali njegovu decu u kadru, a ovaj televizijski trenutak smatra se jednim od najboljih u istoriji. Osim što je uspeo da razbije političku napetost i ozbiljnost teme, ali i samog BBC-ja spontanost njegove dece pokazala je da smo svi mi obični ljudi.

Čak je i BBC obeležio godišnjicu ove scene, prisetite se kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.