Život

Ponedeljak, 12.03.2018.

14:45

Godinu dana od najbolje televizijske scene u istoriji

Pre samo godinu dana Robert E Keli i njegova porodica osvojili su srca ljudi širom sveta zahvaljujući jednom od najboljih televizijskih momenata u istoriji.

Izvor: B92

Godinu dana od najbolje televizijske scene u istoriji
foto: screenshot

Sećate se kada su usred ozbiljnog Skajp intervjua uletela dečica političkog analitičara u sobu, potpuno nesvesna da njihovog tatu u tom trenutku gledaju milioni ljudi.

Nakon godinu dana mnogi su jedva čekali njegovo ponovno gostovanje na BBC-ju, gde je ovoga puta govorio o situaciji sa Severnom Korejom, ali su doživeli veliko razočaranje.

Naime, on je pomerio svoju kancelariju u drugu sobu. u kojoj je pozadina sigurna – dakle iza njega se nalazio samo zid. Tviteraši su bili vrlo razočarani jer su očekivali njegovu decu u kadru, a ovaj televizijski trenutak smatra se jednim od najboljih u istoriji. Osim što je uspeo da razbije političku napetost i ozbiljnost teme, ali i samog BBC-ja, spontanost njegove dece pokazala je da smo svi mi obični ljudi.

Čak je i BBC obeležio godišnjicu ove scene, prisetite se kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: