Glumac pronađen mrtav u kući: Već nekoliko dana niko se nije čuo sa njim

Izvor: B92, 27.Apr.2020, 08:41

Glumac pronađen mrtav u kući: Već nekoliko dana niko se nije čuo sa njim

Glumac Dimitri Ðatčenko, najpoznatiji po ulozi Jurija iz "Černobiljskih dnevnika", pronađen je mrtav u svojoj kući na Floridi, saopštila je policija.

Telo 52-godišnjeg glumca pronađeno je nakon što su njegovi saradnici, zabrinuti jer ga nisu čuli nekoliko dana, pozvali policiju, prenosi CNN.

Jedan od njih rekao je policiji da je poslednji put komunicirao sa Ðatčenkom putem SMS poruke 19. aprila. Glumac se nedavno povredio na poslu i oporavljao se od posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strujnog udara, navodi se u policijskom izveštaju.

Glumac je pronađen bez znakova života u svojoj dnevnoj sobi, a uzrok smrti još nije poznat.

Ðatčenko je bio najpoznatiji po ulozi Jurija u filmu "Černobiljski dnevnici" iz 2012. godine. Pojavio se u mnogim serijama kao što su "Kako sam upoznao vašu majku", "Bouns", "Dve devojke bez love" i "CSI: Miami".

Rodio se 1968. godine u San Francisku. Otac mu je poreklom iz Ukrajine, a majka iz Švedske.

Pre pet godina je šokirao javnost kada je bivšoj devojci poslao slike njenog kućnog ljubimca zeca kojeg je ubio i pojeo. Rekao je da je to uradio kako bi joj se osvetio zbog raskida, nakon čega je osuđen na 60 dana dobrotvornog rada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.