Frajer sa Onli fansa ima šest žena; Spiskao 100.000 evra na specijalni krevet: Tesno je FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 14:39

Frajer sa Onli fansa ima šest žena; Spiskao 100.000 evra na specijalni krevet: "Tesno je" FOTO

Čovek po imenu Artur O Ursu, koji ima šest žena, potrošio je 90.000 funti na izgradnju kreveta od šest metara jer je postao, kako tvrdi, tesno.

U jednom trenutku imao je čak devet žena, ali su ga prošle godine napustile četiri. Nedavno je stigla i šesta, 51-godišnja Olinda Marija.

Artur je napravio krevet šest puta dva metra pošto za njega više nije bilo mesta.

"Ideja za krevet je došla zbog prostora. Mnogo puta sam morao da spavam na podu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih napravio mesta za svoje žene", rekao je Brazilac.

Artur je napravio krevet šest puta dva metra pošto za njega više nije bilo mesta.

Njegov neobičan način života počeo je 2021. godine kada je odlučio da ima otvorenu vezu sa svojom suprugom, svingerkom Lijanom.

Svoju uniju je formalizovao u Katoličkoj crkvi, iako ona nije pravno obavezujuća jer je poligamija u zemlji nezakonita.

Artur redovno objavljuje fotografije i video zapise koji prate njegov život, ali deli i savete za seks i zarađuje 50.000 funti mesečno preko erotskog sajta OnliFans.

Ranije je izjavio da je napravio svoj raspored seksa kako bi bio u toku sa potrebama svojih žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.