Džordž R.R. Martin oduševljen serijom Černobilj: Nema pravde ako ne osvoji nagradu

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž R.R. Martin oduševljen serijom "Černobilj": "Nema pravde ako ne osvoji nagradu"

Pisac knjiga "Pesma leda i vatre", po kojima je nastala serija "Igra prestola", oduševljen je serijom "Černobilj", koju je odgledao, kako je rekao, "u jednom dahu".

"Sjajna, uzbudljiva, srceparajuća. Ako ona ne dobije gomilu Emija, nema pravde u Holivudu", napisao je Martin na Tviteru.

On je posebno pohvalio glumu Džereda Harisa, koji je u hitu o kvaru u nuklearnoj elektrani igrao Valerija Legasova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Idejni tvorac serije Kreg Mejzin odmah se zahvalio Martinu, a fanovi su počeli da komentarišu da je ovo Martinov najbolji komentar o poslednjoj sezoni, ali i epizodi "Igre prestola".

Sam Martin nije dugo komentarisao GoT, ali je na svom blogu napisao da ne može da veruje da je sve gotovo.

Obožavaoci njegovog dela čekaju poslednju knjigu iz pomenutog serijala, koja bi mogla da im da zadovoljavajući kraj poznate sage epske fantastike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džordž R.R. Martin oduševljen serijom "Černobilj"

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2019

Pisac, Džordž R. R. Martin, knjiga "Pesma leda i vatre", po kojima je nastala serija "Igra prestola", oduševljen je HBO-ovom mini serijom "Černobilj", koju vidi kao velikog favorita kada su Emi nagrade u pitanju..."Zastrašujuća, uzbudljiva, srceparajuća", reči su kojima je Martin opisao seriju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.