Džordan komentarisao vezu svog sina: Snajka prestrašena – Doživela sam traumu zbog toga FOTO

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 08:09

Džordan komentarisao vezu svog sina: Snajka prestrašena – "Doživela sam traumu zbog toga" FOTO

Veza Larse Pipen i Markusa Džordana ne prestaje da intrigira javnost, a sada je sud o tome rekao i Majkl Džordan. Njegova reakcija o partnerki svog sina podigla je veliku buru. Sasvim očekivano s obzirom na to da se radi o pravoj sapunici.

Larsa Pipen bila je godinama, od 1997. do 2021. u braku sa NBA legendom Skotijem Pipenom koji je bio saigrač legendarnom Majklu Džordanu u Čikago bulsima. U pričama o vezi kontroverzne brinete i Markusa Džordana mnogi ističu razliku u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinama između njih- Larsa je 16 godina starija od sina slavnog košarkaša. Ali to je zaista sitnica. Za nju se vezuju brojni skandali pa je možda i to doprinelo ovakvoj reakciji.

Kada su nedavno pitali Majkla Džordana odobrava li vezu svog sina sa Larsom Pipen, rekao je: "ne". Te reči imale su baš snažan odjek. Kratko i jasno je rečeno. Ovakav odgovor gori je od bilo kog objašnjenja.

Larsa i Markus pričali su o tome u podkastu: "Separation Anxiety". "Mislio si da je to smešno?", pitala ga je, a on je rekao: "Nije tačno, nema ničeg smešnog u tome".

"Verovatno je sve ovo neprijatno za mog bivšeg i tvog oca jer oni imaju svoj odnos ili šta god to bilo. Ja nisam bila deo toga, a ni ti nisi bio deo toga, mislim da je ovo njiima verovatno čudno. O moj Bože, doživela sam traumu", poručila je Larsa Pipen, piše marca.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.