Život

Četvrtak, 13.07.2023.

21:21

Džordan komentarisao vezu svog sina: Snajka prestrašena – "Doživela sam traumu zbog toga" FOTO

Veza Larse Pipen i Markusa Džordana ne prestaje da intrigira javnost, a sada je sud o tome rekao i Majkl Džordan. Njegova reakcija o partnerki svog sina podigla je veliku buru. Sasvim očekivano s obzirom na to da se radi o pravoj sapunici.

Izvor: žena.blic.rs

Džordan komentarisao vezu svog sina: Snajka prestrašena –
Foto: Profimedia

Larsa Pipen bila je godinama, od 1997. do 2021. u braku sa NBA legendom Skotijem Pipenom koji je bio saigrač legendarnom Majklu Džordanu u Čikago bulsima. U pričama o vezi kontroverzne brinete i Markusa Džordana mnogi ističu razliku u godinama između njih- Larsa je 16 godina starija od sina slavnog košarkaša. Ali to je zaista sitnica. Za nju se vezuju brojni skandali pa je možda i to doprinelo ovakvoj reakciji.

Kada su nedavno pitali Majkla Džordana odobrava li vezu svog sina sa Larsom Pipen, rekao je: "ne". Te reči imale su baš snažan odjek. Kratko i jasno je rečeno. Ovakav odgovor gori je od bilo kog objašnjenja.

Larsa i Markus pričali su o tome u podkastu: "Separation Anxiety". "Mislio si da je to smešno?", pitala ga je, a on je rekao: "Nije tačno, nema ničeg smešnog u tome".

"Verovatno je sve ovo neprijatno za mog bivšeg i tvog oca jer oni imaju svoj odnos ili šta god to bilo. Ja nisam bila deo toga, a ni ti nisi bio deo toga, mislim da je ovo njiima verovatno čudno. O moj Bože, doživela sam traumu", poručila je Larsa Pipen, piše marca.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: