Pomama za Džonijem Depom – zakasnio na let, ipak stigao u Srbiju VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 19.Okt.2021, 14:34

Pomama za Džonijem Depom – zakasnio na let, ipak stigao u Srbiju VIDEO/FOTO

Uprkos kašnjenju i tehničkim problemima, Džoni Dep je ipak stigao u Beograd, gde je dočekan sa oduševljenjem.

Iako je prvobitno bilo planirano da Džoni Dep sleti na beogradski aerodrom oko podne, glumac je zakasnio na let iz Rima, pa je i konferencija za medije, zakazana u 12.30, pomerena za večeras.

Glumac je po dolasku u Beograd, otišao pravo u zgradu Predsedništva Srbije, gde ga je ugostio Aleksandar Vučić. On je najavio da će glumca Džonija Depa u znak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvalnosti odlikovati 15. februara na Dan državnosti Srbije, kako bismo mu uzvratili za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata.

Povod posete holivudskog glumca srpskoj prestonici je promocija Depovog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Biković: "Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega"; Dep: "Zaposlio sam se ovde na recepciji"

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 10:26

Džoni Dep je dočekivan u Beogradu skoro čitav dan jer je kasnio na let iz Italije, pa je pomerena i konferencija za medije koja je prvobitno planirana za jedan sat popodne. Ipak, glumac se pred novinarima pojavio nekoliko sati kasnije zajedno sa glumcem Milošem Bikovićem i premijerkom Srbije Anom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.