Dr Dre je dobio papire za razvod na groblju - dok je trajala sahrana njegove bake

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 18:17

Dr Dre je dobio papire za razvod na groblju - dok je trajala sahrana njegove bake

Razvod doktora Drea bio je izuzetno sporan, a da stvar bude još čudnija, u ponedeljak su mu uručena pravna dokumenta na groblju, i to dok je sahranjivao svoju baku.

Izvor TMZ-a kaže da je dr Dre u ponedeljak bio na groblju u Los Anđelesu, a da mu je jedan od ljudi zaduženih da se parnica sprovede prišao dok je stajao pored bakinog kovčega.

Izvor blizak njegovoj bivšoj supruzi Nikol Lang kaže da je Dre u tom momentu bio na parkingu pored groblja nakon sahrane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U svakom slučaju, izvor TMZ-a tvrdi da je Dre bio besan i nije želeo da uzme dokumenta u ruke. Navodno ih je advokat ostavio pored grobnice.

Drugi izvor tvrdi da su papiri ipak ostavlljeni na obližnjem parkingu.

Kako god bilo, ovaj razvod postaje sve čudniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.