Doli Parton: Uvek izgledam srećno, ali to je zbog botoksa

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 08:02

Doli Parton: Uvek izgledam srećno, ali to je zbog botoksa

Legendarna kantri pevačica progovorila je o problemima sa anksioznošću i depresijom i rekla da se s teškim situacijama svi sretnu u jednom trenutku, ali je važno kako se s njima nosimo

U četvrtak je Doli Parton (75) virtuelno učestvovala u manifestaciji "WOW: Celovito zdravlje uključuje mentalno zdravlje". Diva je otpevala svoju pesmu "Light of a Clear Blue Moon" i podelila svoja iskustva s depresijom i anksioznošću.

Nakon što je izvela pesmu, Parton je razgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s glumicom Lisom Kudrou (57), koja je vodila događaj.

"Ljudi mi često govore da uvek izgledam srećno. Iskreno, to je sve botoks", rekla je pevačica. Kasnije je rekla kako nije apsolutno sve u botoksu, ali delimično jeste.

"Svi doživimo anksiozne i depresivne trenutke pre ili kasnije. Kako se s time nosimo je ono što nas određuje", nastavila je ona.

Objasnila je kako je ova pesma za nju jako važna, jer joj je pomogla tokom izuzetno važnog vremena u njenoj karijeri. Opisala je da tad nije mogla da jede, spava, a ponekad niti da misli.

"Nadam se da će vas ova pesma oraspoložiti jednako kao što je mene tada", izjavila je diva i poslala poljubac kameri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doli Parton: Uvijek izgledam srećno, ali to je zbog botoksa

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2021

U četvrtak je Doli Parton (75) virtuelno učestvovala u manifestaciji "WOW: Cjelovito zdravlje uključuje mentalno zdravlje". Diva je otpjevala svoju pjesmu "Light of a Clear Blue Moon" i podijelila svoja iskustva s depresijom i anksioznošću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.