Demi Lovato staje na ludi kamen: Saopštila radosne vesti FOTO

Izvor: B92, 19.Dec.2023, 15:54

Demi Lovato staje na ludi kamen: Saopštila radosne vesti FOTO

Demi Lovato obelodanila je putem društvenih mreža da je rešila da „stane na ludi kamen" s izabranikom Džordanom Lutsom.

Par je u avgustu 2022. priznao da je u vezi, a upoznali su se radeći na njenom hitu „Substance" u januaru te godine.

Luts je inače tekstopisac, ali i muzičar. Iz Kanade je i na albumu Demi „Holy Fvck" potpisan je ispod numera „City Of Angels", te „Happy Ending".

- Još sam bez reči. Ova noć je bila najbolja ikad. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da verujem da se udajem za ljubav mog života - počela je svoju objavu na Instagramu, objavivši i svoj verenički prsten.

- Ljubavi, toliko sam uzbuđena što se udajem za tebe... Svaki dan sa tobom bio je kao ostvarenje snova, ne mogu da dočekam da te zauvek volim i čuvam. Do kraja života - napisala je.

Ubrzo su ispod ove objave čestitke počele da se nižu, pa i od poznatih prijatelja Ešli Benson, Selme Bler i drugih.

- Ne znam šta sam uradio da tebe zaslužim, ali ostaješ sa mnom. Mnogo te volim - odgovorio je on romantično svojoj izabranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.