DA LI STE DEMISEKSUALAC? Ako odgovorite pozitivno na ove 4 tvrdnje - JESTE

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE DEMISEKSUALAC? Ako odgovorite pozitivno na ove 4 tvrdnje - JESTE

Za nju se govorili kako uvek ima ružne momke i čudili se kako devojka koja izgleda kao ona, ne drži do sebe pa se spušta u svojim izborima.

Svoje veze, 24-godišnja Džesika mogla je da nabroji na prste. Nije se olako upuštala u emotivne odnose, zato što joj fizički izgled nikada nije bio važan.

Ono što nju privlači jeste duša. Džesika Vendorf je, prema vlastitom priznanju, demiseksualka.

PRVO PRIJATELJSTVO


Prije bilo kakvog upoznavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << demiseksualci žele saznati tko je osoba s kojom se zbližavaju. O svojim partnerima žele znati što je više moguće i to postižu kroz prijateljstvo.

RAZGOVOR, RAZGOVOR, RAZGOVOR

Upoznavanje preko interneta ne dolazi u obzir. Ništa dok nekog ne pogledate u oči, tvrde demiseksualci. "Nema govora da pokažemo mladeže na telu, osobi koja ne zna našu prošlost", tvrdi Džesika.

NEMA SEKSA, NEGO VOĐENJA LJUBAVI

Demiseksualci žele biti intimni sa svojim partnerima u svakom smislu te riječi.

“Seks za nas ne znači pogoditi G tAČKU, to je čin vrhunske intimnosti. Želimo da to bude osoba koju vrijedi pogledati iskreno u oči”.

POVERENJE PRE POŽUDE

Demiseksualcima je najvažnija emotivna povezanost s partnerom. To su ljudi koji vole da znaju sa kim imaju posla.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.