Izvor: B92, 29.Nov.2023, 11:14

Bivša premijerka objavila polugolu fotografiju: "A žalila se da nema privatnosti" FOTO

Sana Marin nedavno je podelila fotografiju na svom Instagramu, zbog čega je pokrenula lavinu komentara.

Iako se žalila da nema dovoljno privatnosti, ona je nedavno pokazala da zna da zagreje veoma niske temperature u Finskoj.

Sana trenutno radi kao savetnica na Institutu Tonija Blera, a svojim slikama sa nedavnih putovanja podigla je veliku prašinu.

"Slučajne fotografije sa nedavnih putovanja", objavila je Sana, ali je ipak najveću pažnju privukla slika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

"O moj bože, neke od ovih fotografija nisu prihvatljive i neozbiljne su za političara“, glasio je jedan od komentara na objavu.

"Požalila se na nedostatak privatnosti, a onda je postavila polugolu fotografiju koju može da vidi milion ljudi??? Nema logike", glasio je drugi.

Fotografije možete da vidite u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.