Izvor: Domino Magazin, 07.Apr.2023, 10:22

26 – broj od kojeg studenti strepe, a zakon ga ne prepoznaje

Ukoliko ste student u Srbiji, a imate više od 26 godina, izgubićete pravo na zdravstveno osiguranje, republičku stipendiju ili jeftiniju kartu za prevoz. To predviđaju pojedini pravilnici koji regulišu prava studenata, ali nigde nema jasnog objašnjenja zašto je uspostavljena baš ta starosna granica. Zakon o visokom obrazovanju ne bavi se godinama studenata, a u Ministarstvu […] The post 26 – broj od kojeg studenti strepe, a zakon ga ne prepoznaje appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

26 – broj od kojeg studenti strepe, a zakon ga ne prepoznaje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Apr.2023

To predviđaju pojedini pravilnici koji regulišu prava studenata, ali nigde nema jasnog objašnjenja zašto je uspostavljena baš ta starosna granica. Zakon o visokom obrazovanju ne bavi se godinama studenata, a u Ministarstvu prosvete ćute...Autorka fotografije: Lana Stanisavljević..Marija Nikolić...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.