Zgodni sportista prvi put o ljubavi sa Tejlor Svift: Mrzeće me zbog ovoga što sam rekao

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 17:48

Zgodni sportista prvi put o ljubavi sa Tejlor Svift: "Mrzeće me zbog ovoga što sam rekao"

Iako se trude da detalje sakriju od javnosti, otkrio je čime ju je osvojio i kako su započeli vezu.

Pevačica Tejlor Svift (33) i sportista Travis Kelsi (34) već su neko vreme u emotivnoj vezi, ali se trude da sakriju detalje ljubavi od javnosti. Igrač američkog fudbala je sada prvi put pričao o tome kako su se upoznali i započeli romansu.

"Definitivno je bilo ljudi koje je poznavala i koji su znali ko sam. Imao sam Kupidona u njezinim redovima", izjavio je zgodni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Travis u intervjuu za WSJ. magazin, a za Kupidona je saznao kasnije od same pevačice.

Takođe je rekao i da su mu neki članovi prevačicine porodice pomogli, a da to nisu ni znali.

"Verovatno će me mrzeti što sam ovo rekao, ali... kad je došla u Arrowhead, dodelili su joj veliku svlačionicu kao garderobu, a njeni mali rođaci su se slikali ispred mog ormarića", objasnio je.

Iako se nagađalo da su prvi dejt imali na utakmici u septembru, zapravo je otkrio da su već ranije bili na večeri.

"Kad sam je upoznao u Nujorku, već smo nekako komunicirali, pa sam znao da možemo da imamo prijatnu večeru i razgovor, pa šta bude neka bude", izjavio je Kelsi, koji prati svoju devojku na koncertima, a i ona njega na utakmicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.