Žene POLUDELE za ovim KAČKETOM Dženifer Lopez, jedan DETALJ se posebno ISTIČE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 23:13

Žene POLUDELE za ovim KAČKETOM Dženifer Lopez, jedan DETALJ se posebno ISTIČE!

Idealan za prilike kada frizura nije savršena!

Nedavno se pevačica i glumica Dženifer Lopez prošetala u veoma zanimljivoj i nosivoj, jesenjoj odevnoj kombinaciji. Ona se pojavila u širokom šarenom džemperu, crnim pantalonama i beloj košulji, a celu kombinaciju upotpunila je crnim kačketom, koji dodatno obogaćuje til, čineći ga veoma pogodnim za veče i velikim alkama, od kojih ne odustaje ni kada je na plaži.

Ovakav kačket je sjajan izbor za neformalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilike, kada ne želite da izgledate potpuno kežual, a posebno će vam dobro doći kada niste u situaciji da posetite frizera. Da li ćete pustiti ili vezati kosu vaš je izbor, sve u svemu bićete veoma šik.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.