Želite da budete u trendu i izgledate šik ovog proleća? Pametan odabir ruža učiniće da blistate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da budete u trendu i izgledate šik ovog proleća? Pametan odabir ruža učiniće da blistate!

Nijanse koje morate imati...

Kada su idealne nijanse ruža u pitanju, one se menjaju iz sezone u sezonu, a ovog proleća posebno su aktuelne jarke boje, koje ističu senzualnost usana i daju licu jednu posebnu notu ženstvenosti.

Najnosivije nijanse ruža ovog proleća su:

Narandžasta

Jarke boje su ultimativni trend ovog proleća, pa nije neobično što ih nosimo čak i na usnama. Iako većina žena ima predrasude prema ovoj boji, ako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmeli da je isproba, ne može ostati ravnodušna prema ovoj jarkoj nijansi na usnama. Ako ipak niste dovoljno odvažne da probate narandžasti ruž, a vi se odlučite za onaj u nešto suptilnijoj, koralnoj nijansi.

Boja mesa

Kako se ove sezone ponovo vraćamo prirodnom make up-u, ruž u neutralnoj boji, približnoj boji usana, svakako je omiljen, ovog proleća. Idealna kombinacija ovog proleća su suptilni ruž u boji mesa i samo tanak sloj sjaja za usne, koji će vašem licu dati prirodan izgled i notu prozračnosti.

Crvena

Klasičan make up ponovo je u modi. Samo malo podloge na licu i ujednačen ten, tanka crta eyelinera i omiljeni crveni ruž, učiniće da u svako doba dana izgledate podjednako glamurozno.

Braon

Braon ruž bio je izrazito popularan 90ih godina, a sada se ponovo vraća u svom punom sjaju. Ova nijansa daje efekat punih usana, a odgovara svakoj boji tena i kose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.