Zaboravite na lekove: Ublažite upalu mišića prirodnim putem

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Maj.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na lekove: Ublažite upalu mišića prirodnim putem

Pažljivo birane namirnice nakon treninga umanjiće nelagodan osećaj upale mišića. Foto: Guliver/Thinkstock Za one koji su odlučili da se pripreme za leto tako što će u svoj život uvesti redovne treninge, a pritom nisu dugo trenirali, za očekivati je da će se boriti sa upalom mišića. Pročitajte i… Obavezna oprema: Bez ovih 5 stvari ne smete otići na trening Kako ne biste pili lekove da smirite upale, evo nekoliko dobrih saveta kako da ishranom smanjite ili pak ublažite upalu mišića. Zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << upala mišića znači da ste na dobrom putu i da ste aktivirali mišiće za koje niste ni znali da postoje, ali ona zna da bude veoma bolna i da izaziva otežano kretanje. Koje namirnice vam mogu pomoćiu da ublažite upalu mišića prirodnim putem pročitajte na sledećoj strani. 

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaboravite na lekove: Ublažite upalu mišića prirodnim putem

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016

Za one koji su odlučili da se pripreme za leto tako što će u svoj život uvesti redovne treninge, a pritom nisu dugo trenirali, za očekivati je da će se boriti sa upalom mišića...Pročitajte i… Obavezna oprema: Bez ovih 5 stvari ne smete otići na trening..Kako ne biste pili lekove da smirite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.