ŽIVI SAN MNOGIH DEVOJAKA: Mitrovićeva ćerka uživa u Singapuru, kupuje po luksuznim radnjama - Samo TORBA košta 3.580 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 20:56

ŽIVI SAN MNOGIH DEVOJAKA: Mitrovićeva ćerka uživa u Singapuru, kupuje po luksuznim radnjama - Samo TORBA košta 3.580 evra

Odmah se pohvalila na društvenim mrežama

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića, otputovala je u Singapur privatnim avionom, odakle se pohvalila prelepim jutarnjim kadrovima, ali i skupocenim komadima garderobe.

Ona redovno deli momente svog života sa pratiocima na Instagramu, te je tako i ovoga puta, a prvo se fotografisala u avionu.

Nakon toga, Mitrovićeva se pohvalila kolekcijom "krpica" koje su bile okačene na ofingerima, a sve su marke Luj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Viton.

Ipak, njene nove "bebice" kako ih je nazvala, privukle su najviše pažnje, a san su mnogih devojaka.  Reč je o papučama i mini torbi modne marke Dior.

Kristina na sebi uvek ima skupocene komade garderobe, a za ova dva je izdvojila čak 5.000 evra, od čega je samo torba 3.580 evra.

BONUS VIDEO: ŠOK SNIMAK: Bogata srpska pevačica jede ajvar i hleb na letovanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.