VISOK NIVO UPALE! Poznata GLUMICA nakon GODINU DANA od kako se INFICIRALA KORONOM oseća POSLEDICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:33

VISOK NIVO UPALE! Poznata GLUMICA nakon GODINU DANA od kako se INFICIRALA KORONOM oseća POSLEDICE!

Spada u deset posto stanovništva koji ima isti problem!

Kada je reč o koronavirusu ohrabrujuća vest za mlade ljude je da obično imaju blage simptome infekcije, koji se manifestuju kao malaksalost i blagi bolovi u zglobovima. Međutim, istraživanja i iskustva su pokazali da se neki simptomi ispolje dugo nakon infekcije, kao da virus nije ni napuštao telo. 

Skoro deset posto zaraženih, gotovo godinu dana od infekcije imaju ono što se naziva "drugi kovid" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji mogu trajati i nekoliko meseci, a među njima je i poznata glumica Gvinet Paltrou. 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

- Rano sam imala koronu, a posledice koje osećam su umor i otežane moždane funkcije - kaže glumica, a njeni simptomi poklapaju se sa postefektima ostalih pacijenata kao što je takođe i glavobolje, otežano disanje, vrtoglavica, osetljivost na svetlost i gubitak pamćenja, takozvana moždana magla.

Gvinet se takođe ubraja u profil relativno mlade, zdrave žene sa simptomima koji nisu zahtevali hospitalizaciju. Paltroova kaže da je u januaru uradila testove, koji su pokazali veoma visok nivo upale u njenom organizmu, zbog čega je u potpunosti isključila šećer iz ishrane kao i konzumaciju alholola.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Hrani se zdravo, na biljnoj je dijeti, koja podrazumeva i post minimum 11 sati dnevno. 

- Sve to mi je pomoglo da se osećam mnogo bolje, imam energije, vežbam ujutru i koristim infracrvenu saunu kada god je to moguće - kaže glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.