VIKTORIJIN ANĐEO koji nosi veličinu 44: Ona ima REALNE ŽENSKE MERE i  DRUGAČIJA  je od svih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKTORIJIN ANĐEO koji nosi veličinu 44: Ona ima REALNE ŽENSKE MERE i DRUGAČIJA je od svih!

Gledajte samo to lice!

Nakon brojnih kritika o tome kako zapošljavaju samo premršave manekenke i utiču napogrešan ideal lepote u savremenom društvu, brend "Victorija Sikret" rešio je da konačno napravi zaokret i da da šansu modelu sa oblinama.

Naime, ova modna kuća angažovala je za potrebe jednog projekta prvi put u istoriji postojanja manekenku koja nosi konfekcijski broj 44.

Reč je 178 santimetara visokoj Ali Tejt Katler - zanosnoj brineti sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bujnim grudima i zadnjicom, ali i telom koje šalje realnu sliku o ženskoj lepoti.

Never looked more Instagram so must post

Објава коју дели Ali Tate (@ali_tate_cutler) дана 4. Сеп 2019. у 9:48 PDT

Ovu damu na Instagramu prati više od 130 hiljada ljudi, a ona se tamo i sama pohvalila ovim dostignućem, istakavši kako se stvari konačno menjaju, polako, ali sigurno.

Good tidings to you from the beach and Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Објава коју дели Ali Tate (@ali_tate_cutler) дана 24. Авг 2019. у 1:03 PD

- Bez obzira na to što sam prilično zagrejana zbog saradnje s brendom koji sam idealizovala u tinejdžerskim danima, smatram da je to odličan korak u pravom smeru - napisala je, aludirajući na činjenicu kako raznolikost u obliku i građi tela do sada nije bio slučaj na revijama i u reklamama ove kompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.