Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu

Izvor: B92, 20.Avg.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu

Šesnaestogodišnja Lolita Riči iz Ukrajine je najmlađa živa Barbika na svetu, koja tvrdi da je njen izgled najsličniji izgledu prave Barbi.

Lolita, rodom iz Kijeva, može da se pohvali identičnom građom tela kao ova slavna lutka, ali ni izgled lica ne zaostaje za pravom Barbi.

Pored već dve žive Barbike, Valerije Lukijanove i Aline Kovalevske, Lolita tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan i da nije izvršila nijednu plastičnu operaciju.

"Ljudi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi prilazili i govorili mi da su ljubomorni na moj savršen izgled. Drugovi u školi su zaljubljeni u mene, ali oni nisu po mom ukusu“, rekla je Lolita.

Lolita je pre samo godinu dana odlučila da svoj izgled prilagodi izgledu Barbike, da bi nakon toga pridobila mnogo obožavalaca na društvenim mrežama.

"Počela sam da se oblačim kao Barbi, jer sam želela da izgledam besprekorno. Smatram da bi svaka žena trebalo da vodi računa o sebi. Želela sam da budem uzor sama sebi“, rekla je Lolita.

"Moj prirodni izgled lutke omogućio mi je da izgledam ovako samo nadograđujući ga šminkom i garderobom. Imam prirodne velike grudi i odličnu liniju, a jedem šta god mi padne na pamet", rekla je najmlađa živa Barbika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu "živu barbiku" na svetu!

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014

Lolita Riči (16) dolazi iz Kijeva iz Ukrajine, a inače tvrdi da nije imala nijednu plastičnu operaciju, dijetu, kao i da svoje fotografije ne obrađuje u fotošopu. Pored toga, njena majka je podržava u nameri da što više liči na popularnu igračku za devojčice...Šta više, ona ističe da većinu...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.