Upoznajte Lolitu, najmlađu “živu barbiku”: Nisam se igrala s lutkama, već s dečacima (VIDEO)

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Lolitu, najmlađu “živu barbiku”: Nisam se igrala s lutkama, već s dečacima (VIDEO)

Lolita Riči (16) je najmlađa “živa barbika”. Izgledom i proporcija zaista mnogo liči na ovu popularnu lutku.

Lolita je iz Ukrajine, iz Kijeva, i ističe da je ovaj izgled postigla bez hirurških intervencija, izglanjivanja ili Fotošopa.

Izgledu koji je nalik ovoj popularnoj lutki, kod Lolite su doprinela i plava kotaktna sočiva.

Ova srednjoškolka, koja trenutno živi u Turkmenistanu kaže da misli da je ovakav izgled postigla bolje nego sve ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << devojke koje su isto pokušavale.

- Ljudi su mi otvoreno prilazili i govorili kako su ljubomorni na moj izgled. Dopadam se i svim dečacima u školi, ali meni se ne sviđa nijedan od njih - rekla je Lolita i dodala da se kao mala nikada nije igrala lutkama već su joj za igru bili inetresantni dečaci.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu

Izvor: B92, 20.Avg.2014

Šesnaestogodišnja Lolita Riči iz Ukrajine je najmlađa živa Barbika na svetu, koja tvrdi da je njen izgled najsličniji izgledu prave Barbi...Lolita, rodom iz Kijeva, može da se pohvali identičnom građom tela kao ova slavna lutka, ali ni izgled lica ne zaostaje za pravom Barbi...Pored već dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.