U pereca pozi niske žene će uživati s visokim muškarcima: Evo kako se izvodi

Izvor: B92, 15.Mar.2022, 18:58

U "pereca" pozi niske žene će uživati s visokim muškarcima: Evo kako se izvodi

Izlazak iz dosadne rutine, ponekad znači da morate da probate nešto novo, neobično, ali i uzbudljivo.

U početku vam ova ideja može delovati suludo, ali samo tako možete izaći iz zone komfora u kojoj se ništa zanimljivo ne dešava. Jedna takva suluda ideja odnosi se na isprobavanje novih poza u seksu. Pereca poza je, zaista, jedan položaj koji će vam podići adrenalin, ali i zadovoljiti partnerku.

A terapeuti za seks Ian Kerner i Ešli Kob otkrili su sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednosti ove poze, piše "Men's Health".

Kako funkcioniše?

Za ovu pozu potrebno je da dama legne na bok, a muškarac da kleči tako da mu je jedna njena noga među njegovim nogama.

Muškarac podiže ženinu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio i dublje ušao.

Žene mogu da se opuste dok muškarac obavlja "sav posao" u ovoj vrlo strastvenoj i bliskoj pozi. Važno je napomenuti da su ruke slobodne da lutaju gde vam je volja, sve zarad vašeg zadovoljstva. Izgleda da je na muškarce pao veći deo rada, i jeste tako, ali nesvakidašnje zadovoljstvo obe strane je zagarantovano.

Prednosti poze

"Položaj perece je dobar položaj za duboku penetraciju", kaže Kob, dodajući da je ovo idealan položaj za niske žene koje imaju visoke ljubavnike.

Mane poze

"Ovaj položaj zahteva određenu spretnost i mogao bi da bude neprijatan za oba partnera - posebno za donjeg, jer im se torzo lagano uvrne, pa može da dođe do fizičkog bola", kaže Kerner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.