Tačno godinu dana koliko idem na psihoterapiju... Sara Jo progovorila o svom MENTALNOM ZDRAVLJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2021, 15:35

"Tačno godinu dana koliko idem na psihoterapiju..." Sara Jo progovorila o svom MENTALNOM ZDRAVLJU! (FOTO)

Mnogi kriju ovakve stvari...

Iako živimo u modernom dobu, gde je mentalno zdravlje podjednako važno kao i fizičko, ova tema je kod mnogih još uvek tabu.

Međutim, zahvaljujući javnim ličnostima, poput pevačice Sare Jo, svest o ovom problemu se povećava.

Sara je na Instagramu podelila svoje iskustvo i pozvala ljude da urade isto što i ona:

- Danas sam, na putu do svoje Irene, shvatila da će ovog meseca biti tačno godinu dana koliko idem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na psihoterapiju. Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima, koji su mi pomogli da prevaziđem svoje psihičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku.

Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na potpuno pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti. A iz ove tačke gledišta, shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu - napisala je Sara i dodala:

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa, samim tim sam želela da okačim ovaj stori, kao podsetnik da je uvek pravi trenutak, da preduzmete takav korak. Ako ste to odlagali i ostavljali po strani, evo baš se danas raspitajte i zakažite prvi termin. Pokušajte. Uverićete se brzo da je to nešto najbolje što ste uradili za vas - napisala je Sara.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"GODINU DANA IDEM NA PSIHOTERAPIJU" Sara Jo iskreno o svom mentalnom zdravlju i BORBI

Izvor: Blic, 23.Nov.2021

Pevačica Sara Jovanović koja je nedavno pričala da se borila sa anksioznošću, progovorila je o psihoterapiji na koju ide već godinu dana. Priznaje da su joj prijatelji bili najveća podrška.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.