TRIK KOJI IZDUŽUJE NOGE: Ove sezone farmerke treba da nosiš na OVAJ način! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 13:28

TRIK KOJI IZDUŽUJE NOGE: Ove sezone farmerke treba da nosiš na OVAJ način! (FOTO)

Mogućnosti su razne.

Široke, skinny, visok struk sa faltama ili bez, vintage ili nove ili, možda, upcycled? Sve ove dileme oko omiljenog komada garderobe slobodno odložite na stranu - važno je samo da ih podvrnete. I to ne onako malo, samo štosa radi "s prsta ili dva", bez 7-8 centimetara nemojte ni da krećete u ovu akciju. Dobre vesti za sve nas kojima su dužine nogavica uvek, pa, malo duže.

Ono što je genijalno u celoj stvari jeste to da vam ove sezone podvrtanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nogavica ne utiče na odabir dužine. Možete podvrnuti (nekoliko puta) farmerke koje su uže oko članka i time otkriti omiljeni par čizama. Sa druge strane, ravni ili zvonasti modeli mogu i podvrnuti ostati na maksimalnoj dužini u kojoj možete da hodate bez saplitanja - u ovom slučaju obavezno ih uparite sa visokim štiklama.

Basics not so basic 😃

A post shared by Sandra H. Sauceda (@filis_pina) on Feb 18, 2019 at 2:08pm PST

Koncept da podvrnute nogavice "skraćuju noge" takođe pada u vodu ukoliko materijal ima lice i naličje iste nijanse (kontrastne je možda najbolje ostaviti gazelama) - samo bacite pogled na neke od Insta devojaka ovde.

@juliacomil @parisfashionweek #details#streetstyle#streetlook#ootd#fashion#magazine#jeans#bag#lookbook#streetfashion#streetphotography #stylestalker#szymonbrzoska

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on Oct 27, 2019 at 1:54am PDT

Ovaj trik za stilizovanje će učiniti da svaka kombinacija koju napravite izgleda opušteno, a vi neopterećeni suvišnim detaljima.

Basic oversized look 😃

A post shared by Sandra H. Sauceda (@filis_pina) on Feb 21, 2019 at 12:45pm PST

Ono što jeste bitno je da odaberete model koji ima dovoljno duge nogavice da se ovo može izvesti, a dizajneri i uličnih brendovi su predvideli ovu našu potrebu pa su prodavnice pune i modela kojima su nogavice već podvrnute. Ne zaboravite da se visoko podvrnute nogavice neće držati same od sebe pa ćete verovatno morati da ih ili tako kupite ili fiksirate sami.

When you tell yourself that all Italian brands are cheaper in Italy and just buy 5 pairs of shoes 🙄 #noregrets

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders) on Aug 31, 2020 at 10:10am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.