TRI PUTA OPERISALA nos da bi bio savršen i opet prolila suze: NIJE PROBLEM NOS nego glava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 18:59

TRI PUTA OPERISALA nos da bi bio savršen i opet prolila suze: "NIJE PROBLEM NOS nego glava!"

Nije zadovoljna!

Tri puta je operisala nos kako bi bio savršen, ljudi joj poručuju: “Devojko, tvoj problem nije na licu, nego u glavi” Džesika Lili odlučila je da podeli svoj mučan put do savršenog nosa, nakon što je priznala da je “jedva” mogla da ga pogleda u ogledalu, sve dok čak tri puta nije završila na operacionom stolu.

Kada je shvatila da je nezadovoljna izgledom svog nosa, Džesika se podvrgla rinoplastici, međutim, nakon oporavka i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bila zadovoljna kako je izgledala. Ne želeći da prihvati situaciju, odlučila je da pod nož ide i drugi put, ali opet se dogodilo isto. U TikTok videu koji je prikupio više od četiri miliona pregleda, plavuša je objasnila svoje muke.

Najpre je pokazala kako je izgledala pre svi operacija, potom je usledila slika iz bolničkog kreveta sa zavijenim nosem i iako je mislila da će biti zadovoljna njegovim izgledom, to se nije desilo. Potom je objavila sliku na kojoj pozira uz koktel, a uz koju piše: “Još uvek ga mrzim”, a onda je stigla i fotografija sa druge po redu plastične operacije. “Bolje je, ali i dalje ne izgleda onako kako bih želela”, prokomentarisala je plavuša svoj novi izgled.

Džesika je potom podelila niz snimaka nosa tokom procesa zarastanja i nakon što se oporavila od modrica. „Super, sada se osećam gore nego kada sam počinjala... Jedva mogu da pogledam sama sebe. Osećam se fizički loše kada pogledam svoj nos. Moram nešto da uradim“, nastavila je sagu. Nezadovoljstvo ju je vratilo na operacioni sto i kada je konačno skinula zavoje – zaplakala je os sreće i olakšanja. “ Konačno mogu ponovo da naučim da volim svoje lice bez straha od nesigurnosti i opsednutosti ružnim nosem.

Tri rinoplastike kasnije i beskonačne suze… Mirna sam. Moje putovanje je bilo emotivno“, priznala je Džesika. Iako je Džesika sada zadovoljna svojim nosom, mnogi su je uveravali da je pre svega izgledala prelepo. “Nije do nosa, nego do glave, prelepa si”, “Nos ti je bio savršen i pre operacija”, “Uvek si izgledala savršeno, ovo nema nikakvog smisla”, glasili su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.