Šta pokreće zimska slavlja?

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Dec.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta pokreće zimska slavlja?

Šta je ono što vas pokreće svakog dana i motiviše da budete najbolja verzija sebe, pogotovo u trenucima kada jedva čekamo da se kroz sivilo oblaka pojave pahulje ili sunce? Volimo ovaj period kada se u vazduhu oseća miris praznične atmosfere, idile kojoj se svi radujemo. A photo posted by @nextsokovi on Dec 13, 2016 at 11:32pm PST Volimo tu atmosferu onda kada ne moramo da ustajemo rano, spremamo se za posao, fakultet ili školu. Većina nas prolongira ustajanje iz kreveta što je duže >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << moguće, a ne zna da postoji sjajan način da potpuno promenimo jutarnju rutinu i uživamo u čaroliji koja se dešava u ovom periodu. Poznato je da voće ima brojne pozitivne efekte kada ga konzumiramo u jutarnjim časovima, a uz neXt sokove udar čiste energije nam je na dohvat ruke! A photo posted by @nextsokovi on Dec 17, 2016 at 12:17am PST I kada god smo „žedni“ dobrih vibracija, treba da imamo na umu da svežina i pozitivna energija dolaze iz prirode. Ovo najbolje znaju ljubitelji neXt sokova koji svoja jutra započinju malim zadovoljstvom koje se ispija iz čaše. neXt sokovi već 20 godina jutrom bude svoje potrošače i slavi sa njima sve značajne događaje. Zima je sinonim za novogodišnje i božićne praznike, slave i vreme kada se porodica i prijatelji okupljaju, pa nam je i potrebno da nas nešto pokrene i zajedno sa nama slavi sva slavlja. A photo posted by @nextsokovi on Dec 8, 2016 at 11:37pm PST Zajedno sa neXtom slavimo prelazak iz stare u novu godinu, lepe trenutke koje smo doživeli, nova prijateljstva i ljubavi. Slavimo planove i želje za sledeću godinu. Slavimo svaki uspeh, venčanja, rođenje deteta, svaku diplomu i dobru ocenu, svaki poseban trenutak koji nam se urezao u sećanje. Okupljamo se, razmenjujemo poklone i uživamo u osmesima koje smo izmamili kod naših dragih ljudi, jer šta je Nova godina bez lepote darivanja? Zato pažljivo odaberite What’s your neXt i kome ga poklanjate.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

7 dana, 14 minuta turbo vežbi i salo sa stomaka počeće da se topi

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2016, 10:30

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on Nov 13, 2016 at 3:31am PST..Ukoliko unosite dovoljno vode, vodite računa da se vaša ishrana bazira na voću, povrću i proteinima, u dnevnu rutinu morate da uvrstite i vežbanje, pa će trbušnjaci veoma brzo početi da se naziru...Ovo, naravno, važi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.