Sigurno ste se pitale: Evo zašto otvaramo USTA kada nanosimo maskaru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurno ste se pitale: Evo zašto otvaramo USTA kada nanosimo maskaru!

Sasvim je logično...

Skoro svaka od nas u većini slučajeva svesno ili nesvesno otvara usta dok nanosi maskaru. Ipak, većini žena nije poznato zašto je to tako, pa je ekipa POPsugara o tome porazgovarala s Blankom Kob, stručnjakom za govor tela.

Ona je poručila kako se radi o podsvesnoj radnji.

NI OMBRE, NI BALEJAŽ... MORATE PROBATI! Ova BOJA KOSE će BITI potpuni HIT među ŽENAMA! (FOTO)

- Žene ni ne shvataju da to rade - rekla je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodala da iako sve to zajedno izgleda čudno, zapravo ima smisla.

To je poznato i svakoj ženi koja je ikada nanela maskaru na trepavice. Jednostavno, dok stavljamo maskaru otvaramo oči što je više moguće, a s njima i usta.

REŠITE SE NEŽELJENIH DLAČICA - DEPILACIJA IZ "KUHINJE": Ova SMESA efikasno UKLANJA vaš PROBLEM!

- Dva različita živca kontrolišu mišiće koji otvaraju i zatvaraju usta i gornje kapke, a ta dva živca su u telu smeštena veoma blizu - rekla je Kob i dodala kako prema teoriji koja preovladava, otvaramo usta zbog ukrštanja tih živaca.

Jednom kada se naviknemo da nanosimo maskaru tako, bilo koji drugi način je mnogo teži.

- Jednostavno znate da tako funkcioniše i zato to ponavljate - zaključila je Kob.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.