Sergej Ćetković: Otkad sam usvojio ćerke, jedna stvar mi mnogo smeta

Izvor: B92, 16.Okt.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković: Otkad sam usvojio ćerke, jedna stvar mi mnogo smeta

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina usvojili su dve devojčice, Lolu (7) i Milu (5). Pevač je od početka otvoreno govorio o procesu usvajanja, a sad otkriva šta ga u celoj toj priči najviše boli.

Nikada nisam imao bilo kakve mentalne barijere po pitanju usvajanja, ali sredina u kojoj živimo ih, nažalost, ima. I to ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji i u drugim zemljama regiona. Neke odluke u životu treba da doneseš, ali postoje stvari koje su predodređene. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verujem u ono što je namerila viša sila. Verujem u to da će biti onako kako Bog zapoveda. Odluka o usvajanju svakako nije mala i ne mogu stalno ja da pričam o tome i da nagovaram nekoga da to učini. Ne želim da provodim mnogo vremena u medijima na bilo koji način potencirajući svoje roditeljstvo. Ali, moram da kažem da mi mnogo smeta kad mi neko kaže da sam usvojitelj, jer ja to nikad nisam doživljavao tako. To su moja deca i bez obzira na to što im nisam biološki roditelj, ja sam im ipak roditelj. Nekad se mešaju babe i žabe, a činjenica je da je roditelj onaj koji podiže dete, a ne onaj koji ga je rodio. Moram da zamolim da bacite malo pogled i na druge ljude koji su usvojili decu, nisam ja jedini. Ima ih mnogo i oni žive srećno, ispunjeni su. Neka njihova sreća i ispunjenost budu podstrek za taj, po meni, veliki korak u životu - rekao je popularni pevač u intervjuu za Puls.

Kako kaže, gleda da svoje devojčice usmeri na pravu stranu

- Ne opterećujem ih svojom muzikom. Rekao bih da Mila možda zna više pesama od Lole. Lola je sportski tip, pa je tako i usmeravam. A Mila je samo jedanput čula moju novu pesmu, kad smo se vozili kolima, i počela je da je peva. To mi je bilo interesantno. Rekla je da bi volela da bude pevačica, ali još je mala da bismo mogli da ocenimo njen sluh.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.