Seksi frizure za dugu kosu: Hairstyle koji zavodi svakog muškarca

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Jul.2023, 17:02

Seksi frizure za dugu kosu: Hairstyle koji zavodi svakog muškarca

Kada su seksi frizure za dugu kosu u pitanju, prvenstveno je važno da kosa izgleda negovano, bez izraslog korena i suvih krajeva. Seksi frizure za dugu kosu Seksi frizure su one koje u stvari naglašavaju prirodnost devojke i na taj način ističu njen seksipil. Srećom, ove frizure su veoma jednostavne, za skoro svaku od njih vam treba nekoliko minuta. Opuštene lokne Jedna od najseksipilnijih frizura su velike raščupane lokne, tačnije kovrdžava kosa. Ovu frizuru možete napraviti peglom za >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << uvijanje. Međutim, ne bi trebalo da koristite puno lakova i proizvoda za oblikovanje, samo termičku zaštitu i sprej za tekturisanje. Ispeglana kosa Ovo možda zvuči banalno, ali ova frizura izgleda veoma uredno. Ova frizura može biti ležerna, ali i pogodna za večernji izgled. Ravna kosa naglašava prirodnost devojke i upravo to je ono što čini ovu frizuru seksipilnom. Neuredna punđa Ovo nije iznenađenje jer često u scenama zavođenja holivudske glumice nose razbarušene punđe. Ovo su frizure koje su seksi i ležerne istovremeno, naročito ako pustite dva pramena da vise sa strane. Zalizana punđa Elegantna punđa je takođe veoma seksi i smela. Da biste ovakvu frizuru napravili, potrebno je da začešljate kosu unazad sa lakom za kosu koji će dati kosi mokar efekat. Možete je napraviti sa razdeljkom ili bez.   View this post on Instagram   A post shared by IL MAKIAGE (@ilmakiage) Seksi frizure za dugu kosu: Ravan paž Paž frizura u dužini lica je takođe jedna od seksi frizura. Kosa izgleda gusti, zdravo i sjajno i prirodno što ponovo naglašava seksipil svake devojke. Nizak zalizani rep Još jedna frizura koju možete nositi uz večernji i svakodnevni izgled je nizak rep. U ovom slučaju je preporučljivo da napravite razdeljak na sredini, a na kosu nanesite gel. Ovakav rep naglašava jagodice i otvara lice. Seksi frizure za dugu kosu: Izbledeli pramenovi Iako je ovo više pitanje farbe nego frizure, izbledeli pramenovi na suncu su takođe veoma seksi i izgledaju predivno na opuštenim loknama. Dakle, pravilno negujte kosu i sa ovih nekoliko frizura moći ćete da imate koga god poželite. Vrlo su jednostavno, a vi ćete biti prava zavodnica muškog pola. The post Seksi frizure za dugu kosu: Hairstyle koji zavodi svakog muškarca appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Seksi frizure za dugu kosu: frizura koja zavodi svakog muškarca

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 02:30

Kuća Umesto toga Frizure Seksi frizure za dugu kosu: frizura koja zavodi svakog muškarca Kada su u pitanju seksi frizure za dugu kosu, pre svega je važno da kosa izgleda negovano, bez izraslog korena i suvih vrhova.. Seksi frizure su one koje ističu prirodnost devojke i time ističu njenu seksipilnost....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.