Seksi frizure za dugu kosu: frizura koja zavodi svakog muškarca

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 02:30

Seksi frizure za dugu kosu: frizura koja zavodi svakog muškarca

Kuća Umesto toga Frizure Seksi frizure za dugu kosu: frizura koja zavodi svakog muškarca Kada su u pitanju seksi frizure za dugu kosu, pre svega je važno da kosa izgleda negovano, bez izraslog korena i suvih vrhova.
Seksi frizure su one koje ističu prirodnost devojke i time ističu njenu seksipilnost. Na sreću, ove frizure su veoma jednostavne, a skoro svaka od njih traje samo nekoliko minuta.
Loose curls Jedna od najseksepilnijih frizura je ona velika raščupana lokne, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kovrdžavu kosu. Ovu frizuru možete napraviti peglom za kosu. Međutim, ne bi trebalo da koristite puno lakova i proizvoda za oblikovanje, samo termičku zaštitu i sprej za teksturiranje.
Ogledala kosa Ovo može da zvuči banalno, ali ova frizura izgleda veoma lepo. Ova frizura može biti ležerna, ali i pogodna za večernji izgled. Ravna kosa naglašava prirodnost devojke i upravo to čini ovu frizuru seksi.
Neuredan lepinja Ovo nije iznenađenje jer holivudske glumice često nose neuredne punđe u scenama zavođenja. Ovo su frizure koje su seksi i ležere u isto vreme, posebno ako pustite dva pramena da više sa strane.
Zalizana puna Elegantan punda je takođe veoma seksi i smela. Da biste napravili ovu frizuru, potrebno je da kosu začešljate unazad lakom za kosu koji će vašom kosom dati mokri efekat. Možete ga napraviti sa ili bez partija.
Seksi frizure za dugu kosu: Ravna stranica Stranica boi u dužini lica je takođe jedna od najseksepilnijih frizura. Kosa izgleda gusta, zdrava i sjajna i prirodna što ponovo naglašava seksipilnost svake devojke.
Niško zalizani rep Još jedna frizura koju možete da nosite uz večernji i svakodnevni izgled je nizak rep. U ovom slučaju, preporučuje se da napravite razdeljak u sredini i nanesete gel na kosu. Ovaj rep naglašava jagodice i otvara lice.
Seksi frizure za dugu kosu: bledi pramenovi Kako je ovo više pitanje boje nego frizure, izbledeli pramenovi su takođe veoma seksi i izgledaju prethodno na labavim lokacijama.
Dakle, vodite računa o svojoj kosi kako treba i sa ovih nekoliko frizura moći ćete da imate ko god želite. Veoma su jednostavne, a vi ćete biti pravi zavodnik muškog pola.




Vintage frizure koje su ponovo u modi Na crvenom tepihu smo već nekoliko puta videli modne i lepe trendove iz prošlosti. A ovo su vintage frizure koje se ponovo nose. pričaj…
























Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.