Seka otkrila na koga mali Jovan liči, a onda sve ODUŠEVILA humanim gestom - predivno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka otkrila na koga mali Jovan liči, a onda sve ODUŠEVILA humanim gestom - predivno! (FOTO)

Blista od sreće...

Pevačica Seka Aleksić je 22. januara donela na svet drugog sina, Jovana. Po novopečenu mamu je došao njen suprug Veljko Piljikić, a bilo je i više nego očigledno da je Seka odlično podnela porođaj i da srećna odlazi kući.

- Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promeniti (smeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem - rekla je Seka i dodala da, s obzirom na to da je dobila mnogo poklona, kao i kada se porodila sa Jakovom, ono što Jovanu bude trebalo će zadržati, a ostalo će otići u humanitarne svrhe, tačnije, pokloniće mamama kojima je potrebnije.

Ostale fotografije Seke ispred porodilišta pogledajte u galeriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.