Savršena sladoledna verzija omiljenih Leduri makarunsa

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Avg.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršena sladoledna verzija omiljenih Leduri makarunsa

Ako ste ljubitelji Leduri makarunsa, onda ćete ovo leto jako želeti da probate njihovu sladolednu verziju koju su nazvali Makarun Glesi… Foto: Instagram/laduree Ikonička francuska poslastičarnica Leduri, u svetu poznata po svojim izvanrednim makarunsima, predstavila je njihovu fantastičnu letnju verziju. Ova specijalna edicija zove se Makarun Glesi, a opisali su je kao sladoledni sendvič s obzirom na to da je upravo njime zamenjeno ono klasično punjenje. Sudeći prema Instagramu, mnogi ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Leduri poslastica, ostali su oduševljeni novom verzijom makarunsa, koji su upotpunili letnji meni Leduri poslastičarnice. Proćitajte i... Odlični Instagram profili posvećeni stilizovanju hrane Foto: Instagram/laduree Podsećamo kako je Laduri nedavno predstavio i svoj sladoled koji dolazi u papirnoj čašici ukrašenoj prepoznatljivim pastelnim vizualima i naravno, sa jednim makarunom na samom vrhu. Čini se kako je leto u Leduriu itekako šik, manje nismo ni očekivali. Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Savršena sladoledna verzija omiljenih Leduri makarunsa

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2017, 11:59

Ako ste ljubitelji Leduri makarunsa, onda ćete ovo leto jako želeti da probate njihovu sladolednu verziju koju su nazvali Makarun Glesi…..Ikonička francuska poslastičarnica Leduri, u svetu poznata po svojim izvanrednim makarunsima, predstavila je njihovu fantastičnu letnju verziju. Ova specijalna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.