Sa 90 NA 60 KG za samo 6 MESECI! Trudnoća je IZOBLIČILA telo ove MAME, ali uz pomoć jednostavnih KORAKA danas izgleda kao MILION DOLARA - Ovo može SVAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 12:49

Sa 90 NA 60 KG za samo 6 MESECI! Trudnoća je IZOBLIČILA telo ove MAME, ali uz pomoć jednostavnih KORAKA danas izgleda kao MILION DOLARA - "Ovo može SVAKO!"

Od težine nije mogla da hoda, a danas joj možemo prebrojati sve pločice na stomaku

Jedna majka troje dece izgubila je skoro 30kg za samo pola godine. Ona se za vreme trudnoće ugojila gotovo trideset kilograma, a ni nakog porođaja nije uspevala nikako da se vrati na prvobitnu kilažu.

Rejčel Sekerdoti je praktikovala razne dijete i restriktivne režime ishrane, dok nije shvatila da je potrebno samo da se okrene zdravom načinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života. Ona je počela sa malim i jednostavnim koracima za koje tvrdi da je svako sposoban.

Devet meseci nakon rođenja najmlađe ćerke, Rejčel iz Londona, imala je više od 90kg. Ova 44-godišnja majka i domaćica borila se sa kilažom dugo vremena, ali bezuspešno. Kako njenoj konstituciji tela i visini nikako nije odgovarao toliki višak, stopala bi joj redovno postajala crvena i otečena nakog i kratkotrajnog hodanja.

Međutim, kada je odlučila da prekine sa lošim navikama i posveti se zdravom životu, sve je krenulo na bolje. Krenula je malim koracima do svog savršenog tela, a oni su podrazumevali zdraviju ishranu i vežbanje.

Nakon ovoga, Rejčel je počela da gubi težinu postepeno, ali dosledno. Ona je priznala da je nakon porođaja u ranim 30-im i dobijanja na težini "izgubila sebe" i "nije znala ko je". Opisala je kako se celog života borila sa hranom, te kako je razvila "loše navike u ishrani" koje su uključivale obilno grickanje.

A post shared by Rachael Sacerdoti | Transformation Coach (@itssosimple_rs)

Rejčel je takođe priznala da joj je nedostajala rutina u ishrani i da nikada ne bi jela "ništa zdravo". Objasnila je da je prilikom svake dijete pravila istu grešku - nije sebi nikada davala dovoljno vremena i razočaravala bi se i odustajala. Utehu bi opet pronalazila u hrani i tako ukrug, dok ga konačno nije razbila.

- Želela sam da do rezultata dođem odmah, a trebalo je da napunim 40 i da shvati da je ispred mene dug put. Nisam išla kod stručnjaka, ličnog trenera ili nutricioniste, već je sam bila sama svoj trener i nutricionista, i shvatila sam da ću uspeti, samo ako ne požurujem sebe.

A post shared by Rachael Sacerdoti | Transformation Coach (@itssosimple_rs)

- Počela sam da menjam svoj život u svojoj spavaćoj sobi, svom bezbednom prostoru. Istina, napredak je bio veoma spor, ali sam počela da primećujem promenu u načinu na koji sam se kretala i jela. Postala sam discipliovana i što se tiče hrane i što se tiče treninga – izgubila sam 30 kg za otprilike šest meseci i konačno sam volela kako izgledam.

Kako su se njene navike u ishrani i rutina vežbanja poboljšale, vratilo joj se i samopouzdanje. Nastavila je svakog dana da vežba kako bi održavala kilažu i svoje zdravlje. Ovo je poboljšalo i način na koji njena porodica živi, svi se sada hrane zdravo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.