SVE PRŠTI OD RASKOŠI, A VREDI VIŠE OD 10 MILIONA EVRA: Poznata GLUMICA ovorila vrata doma - od prizora iznutra zastaje dah (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 20:07

SVE PRŠTI OD RASKOŠI, A VREDI VIŠE OD 10 MILIONA EVRA: Poznata GLUMICA ovorila vrata doma - od prizora iznutra zastaje dah (VIDEO)

Jedan detalj se posebno izdvojio!

Glumica Džesika Alba i njen suprug napravili su najlepše porodično gnezdo za svoju porodicu. Kuća u kojoj žive sa decom je sve samo ne obična.

Džesika je u videu predstavila svaki kutak doma, a kaže da su ona i suprug sve preuredili, jer kada su kupili kuću nije izgledala kao sada.

U kući dominiraju prirodni materijali drvo i kamen, a prostorije su toliko velike da imate utisak da ste napolju. Prostorije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visokim plafonima, uređene su do najsitnijih detalja u veoma zanimljivim pastelnim bojama.

Džesika je Meksikanka, a njen suprug je Afroamerikanac, preci su im različitih rasa, pa su za svoju decu jedan zid ukrasili samo slikama predaka, kako bi imali uvid u to koliko je njihovo poreklo živopisno.

Svaka soba uređena je sa posebnom pažnjom, a pored kupatila sa savršenim pogledom, izdvojili bismo i bazen ispred porodične kuće sa velikim dvorištem.

Kako izgleda ovaj prelepi glumičin dom, pogledajte na videu?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.